CONDICIONS GENERALS DE LA TRANS MOIANÈS BTT

Parc de l'aiguaA.- S’estableixen les següents condicions generals de la Trans Moianès Btt.

 • La principal de les condicions és que la TRANS MOIANÈS BTT és una ruta circular de 2 o 3 dies per fer en BTT i en cap cas és una competició. Atès que l’organització NO ES FA RESPONSABLE dels possibles accidents o eventualitats que sorgeixin, amb la contractació s’inclou l’assegurança obligatoria, segons la legislació vigent.
 • El client es compromet a respectar el medi natural, conduint amb responsabilitat per no danyar el medi ambient. Així mateix, es compromet a respectar la flora i fauna, a no alterar a ramats i a tancar els passos / portes de bestiar respectat les indicacions dels propietaris dels terrenys de pas. Es recorda que parteix de l’recorregut transcorre pel Parc Especial Interès Natural del Moianès.
 • TRANS MOIANÈS BTT és una marca registrada propietat de cat, que només es pot contractar a través de l’Agent de Viatges de GuiesBtt.cat, situat en 08250 Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona). Tel. 610.355 736. info@guiesbtt.cat, d’ara endavant, Viatges GuiesBtt.cat.
 • Es podrà realitzar la reserva enviant un correu a l’Formulari de Consulta adjunt (pestanya Preus i Reserves). O a info@transprioratmtb.com indicant en l’assumpte «RESERVA». S’haurà de detallar les dates de sortida i el tipus de proposta sol·licitada. Com a resposta se li enviarà un «Document de Reserva» amb les condicions per a tal fi. Sigui com sigui, la reserva no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament del 50% de l’total, en concepte de «reserva», abans de 30 dies naturals de la sortida. La resta de l’pagament serà abans dels 15 dies de la sortida. La realització de la reserva en menys de 30 dies naturals a la data de sortida, no garanteix la disponibilitat d’allotjament.
 • Per realitzar la Trans Moianès Btt, caldrà haver efectuat prèviament el pagament ÍNTEGRE de l’total.

B.- Hi ha tres modalitats de ruta:

 1. TRANS MOIANÈS BTT 2 DIES (Acte Guiada)
 2. TRANS MOIANÈS BTT 3 DIES (Ruta Guiada i Auto Guiada)
 3. TRANS MOIANÈS BTT 3 DIES LIGTH (Ruta Guiada i Auto Guiada)

C.- Serveis opcionals Monestir de l'Estany

 • Lloguer bicicleta Hard Tail 29 “: 30 € (2 dies) / 45 € (3 dies).
 • Suplement habitació individual: 55 € (2 nits) / 85 € (3 nits)
 • Dinar (Demanar preu)
 • Assegurança de Cancel·lació: 10,25 € (2 D) / 12,50 € (3 D)
 • Contractació d’allotjament extra a la nit posterior o a la Trans Moianès Btt (Demanar preu)
 • GPS GARMIN Dakota 30 amb els tracks inclosos + suport bici + 2 jocs de piles + carregador: 7 € / dia.

RESUM DE CONDICIONS GENERALS DEL CONTRACTE

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ Pou de Glaç

Regulació jurídica aplicable. La relació contractual entre l’agència organitzadora i el client es regeix per les clàusules de el contracte de viatge combinat. També per la fitxa tècnica de el viatge que detalla el seu contingut definitiu. I en tercer lloc per les presents condicions generals, totes redactades de conformitat amb el que disposa la reglamentació catalana de les agències de viatge.

INSCRIPCIONS

En el moment de la inscripció s’ha de dipositar com a mínim un 50% de l’import total de el viatge. Per tant no considerant cap reserva conforme, fins que es realitzi el dipòsit. A partir d’aquest moment; en cas de cancel·lació per part de client, incorrerà en el pagament d’un 5% de despeses de gestió, més les despeses d’anul·lació si els hi hagués. L’import restant s’ha de pagar abans dels 15 dies abans de la sortida, llevat que s’especifiqui el contrari en el pressupost / confirmació de reserva.

En el cas de que una persona inscrigui a unes altres, assumeix en el seu nom totes i cadascuna de les implicacions especificades en aquestes condicions generals.

Santa ColomaPREUS

Qualsevol variació en el preu podrà donar lloc a la revisió, sempre que aquesta es produeixi abans dels 20 dies de la sortida (Segons l’article 20 de Decret 168/1994). Aquestes modificacions seran notificades a consumidor, qui, en cas que la modificació superi el 15% de el preu de el viatge, pot desistir sense cap penalització, o acceptar la modificació de l’contracte. En cap cas es revisaran a l’alça els preus dins dels 20 dies anteriors a la data de sortida de el viatge, respecte a les sol·licituds ja realitzades i confirmades.

DOCUMENTACIÓ

Tots els passatgers inscrits en el viatge, són responsables de tenir en regla la documentació necessària (DNI, passaport, visat, mesures sanitàries …). Viatges GuiesBtt.cat actua com a informador, però és responsabilitat de el client disposar dels documents necessaris. En cas que per falta o incorrecció de la documentació necessària el client es veiés obligat a cancel·lar o abandonar el viatge, l’agència apliqués les condicions assenyalades en l’apartat d’anul·lacions.

ANUL·LACIONS:

A causa de les especials condicions de contractació dels viatges amb bicicleta, per norma general (llevat que s’especifiqui el contrari en el pressupost realitzat) s’estipulen les següents condicions d’anul·lació:

 • Entre 60 i 31 dies abans de la sortida el 20% de l’import total de el viatge
 • Entre 30 i 21 dies abans de la sortida el 50% de l’import total de el viatge
 • Entre 20 i 11 dies abans de la sortida el 75% de l’import total de el viatge
 • 10 dies abans de la sortida: 100% de l’import total de el viatge

RESPONSABILITATS Collsuspina

L’agència organitzadora declara explícitament que actua com intermèdia entre els viatgers i les entitats o persones que faciliten els serveis contractats. El CLIENT és informat i accepta en nom de tots els viatgers inclosos en la reserva les peculiars característiques de el viatge alternatiu amb activitats de «risc» que adquireix. Reconeix que ha estat correctament informat per part de l’agència de viatges sobre els perills de la pràctica de l’activitat esportiva a realitzar i que assumeix el risc sota la seva única i exclusiva responsabilitat. Declara estar en disposició de la habilitats, llicències i assegurances d’accidents necessaris per a una pràctica segura i responsable, declinant qualsevol responsabilitat sobre Viatges GuiesBtt.cat i els seus proveïdors, de les possibles conseqüències que la seva manca i / o mala practica poguessin derivar.